Choose your languageEnglishNederlands

Een bronzen beeld: alles over levensechte 3D zwangerschapsbeeldjes

20 december 2021

Bronzen-beeld.jpeg

Je kan het je nu misschien nog niet voorstellen, maar je zwangerschap gaat uiteindelijk voorbij. Hoewel dat je natuurlijk het meest bijzondere ooit oplevert, word je zwangerschap uiteindelijk slechts een herinnering. Een bronzen beeld in 3D formaat helpt je om deze periode vast te leggen. Wij helpen je graag jouw zwangere lijf te vangen met een zwangerschapsbeeldje dat bij je past, in een door jou gekozen materiaalvorm. We vertellen je vandaag alles over een tastbaar en stijlvol 3D zwangerschapsbeeldje.

Je zwangere lijf vastleggen met een bronzen beeld

Zwanger zijn is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Na de pretecho weet je het zeker: je kan niet wachten om dat minimensje te ontmoeten! Misschien ben jij wel de lucky lady die dat meerdere keren mag meemaken, maar elke zwangerschap blijft een unieke levenservaring op zichzelf. Eén keer knipperen met je ogen en je kindje ligt in je schoot. Des te fijner dus om deze bijzondere ervaring vast te leggen voor later. Misschien heb je al wel een aantal mooie foto’s van je bolle buik, maar heb je ook weleens aan een bronzen beeld gedacht? Op deze bijzondere manier kun je dat lichaam dat een mensje met zich mee draagt ook vastleggen. Ook een gouden beeld behoort tot de opties. Zodat je nog lang na je zwangerschap kunt genieten van deze unieke fase.

Wat is een 3D zwangerschapsbeeldje?

Zeker wanneer je er al een poosje mee bezig was, kan een zwangerschap aanvoelen als een droom die uitkomt. En terecht ook, want hoe vreemd is het eigenlijk dat je eigen lichaam in staat is om een ander persoon te maken? 9 maanden draag je een kindje met je mee en deze bijzondere tijd wil je natuurlijk nooit vergeten. Naast mooie foto’s is het ook een optie om je zwangere lijf met een bronzen beeld te vereeuwigen. Voor je je kindje op je buik mag leggen, kan je dus je baby bump vastleggen als zwangerschapsbeeldje. Op deze manier heb je een tastbare herinnering aan die speciale 9 maanden.

Welke materiaalsoorten zijn er voor een 3D zwangerschapsbeeldje?

Bij le Bump heb je de keuze uit verschillende materialen voor je 3D zwangerschapsbeeldje. Zo is een bronzen beeld natuurlijk prachtig, maar er zijn nog meer mogelijkheden:

  • Brons look - Oprah
  • Messing look - Madonna
  • Zilveren beeld - Sezen
  • Brons look - Yasmin
  • Gegoten brons - Goddess
  • Gegoten glas J lo
  • Gips look - Marilyn
  • Massief hout – Frida

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij le Bump Studio maak je gemakkelijk online een afspraak. Het resultaat wordt het mooiste wanneer je tussen je 30e en 36e week langskomt voor de shoot, want dan staat je buik nog mooi hoog. Kom je later, dan is de kans op bevalling een stuk groter en ook ben je vaak ook een stuk minder mobiel. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over de veiligheid, want de 3D sessie is niet schadelijk voor je ongeboren kindje. Eenmaal in onze studio in Amsterdam, stellen we je op je gemak door jouw wensten te bespreken. We zetten je in je fraaiste houding en fotograferen je met de allerbeste 3D-techniek. Als jij weer lekker thuis bent en de komst van je kindje afwacht, gaan wij aan de slag met het bewerken van het zwangerschapsbeeld. Ongeveer 10 weken na onze sessie in Amsterdam, kun je jouw 3D zwangerschapsbeeldje thuis verwachten. Heb je voor een bronzen beeld gekozen, dan duurt het 12 weken tot de postbode langskomt.

Bronzen beeld bij le Bump

Ben je inmiddels wel nieuwsgierig geworden en wil je ook een 3D beeldje van je zwangerschap bij le Bump laten maken? Of dat nu een bronzen beeld is, een gouden, een zilveren versie of toch een gegoten glas beeldje: via het onderstaande formulier kun je je gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met je op. Je kan het zwangerschapsbeeldje ook als uniek babyshower cadeau geven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen zijn je gegevens achterlaten en dan zorgen wij dat de cadeaubon mooi verpakt de kant van de aanstaande moeder op komt.

‹ Terug naar Blog