Choose your languageEnglishNederlands

We Are Pregnant: dé babybeurs met le Bump

28 mei 2021

We Are Pregnant 6.jpeg

Het mag weer zo zijn: de leukste babybeurs van Nederland vindt in november weer plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. We hebben het natuurlijk over We Are Pregnant. Markeer 4 tot 7 november daarom alvast in je agenda! Verwacht een fijne sfeer, lekker eten, toffe babyspullen en zoals alle voorgaande jaren: le Bump studio. Wat je precies kunt verwachten van deze editie We Are Pregnant? Je leest het hieronder.

Wat is de We Are Pregnant beurs?

De We Are Pregnant babybeurs is speciaal opgezet voor toekomstige mama’s en papa’s die zich willen laten inspireren én informeren tijdens hun zwangerschap. Er komt namelijk veel op je af tijdens die belangrijke, voorbereidende negen maanden. Op de babybeurs We Are Pregnant kun je je onder laten dompelen in toffe brands en producten. De babybeurs is een leuk event om met vriendinnen, familieleden of je partner naar toe te gaan. Heb je je kindje al op de wereld gezet? Ook met baby/kind is deze beurs superleuk om te bezoeken.

Het evenement is voor alle (toekomstige) ouders die de laatste trends, gadgets en producten rondom zwanger zijn en babies willen ontdekken. Ontmoet daarnaast inspirerende influencers, die zelf ook ouders zijn. Stel je vragen aan hen en dompel je onder in hun tips, verhalen en ideeën. Bij We Are Pregnant vind je ook nog eens de lekkerste hapjes in de diverse foodtrucks.

Waar bevindt de babybeurs zich?

De locatie van We Are Pregnant is in het hart van Nederland en ademt creativiteit én nieuwigheid. De babybeurs vindt nu een aantal jaar plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De oppervlakte van de locatie is zo’n 6.000 m2, genoeg te bekijken dus! Parkeren is er gratis en ook met het openbaar vervoer (lijn 5 vanaf Jaarbeurszijde) is het event goed te bereiken.

Tickets voor We Are Pregnant

Tickets (online € 14,50 per persoon) voor de november editie van We Are Pregnant zijn online verkrijgbaar. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kinderwagens kunnen gerust meegenomen worden, de paden zijn ruim en breed. Ook is er WiFi beschikbaar en vind je een garderobe waar je voor € 1,50 per dag je spullen kunt opbergen. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want er is niet overal pin aanwezig. En neem vooral genoeg mee, want er is van alles te ontdekken. Volg de Instagrampagina @wearepregnant_nl voor de laatste updates.

Inspiratie en merken

De babybeurs We Are Pregnant biedt volop inspiratie voor de aanstaande ouder. Van geboortekaartjes tot babyspullen voor de babykamer, babykleding en andere prachtige musthaves voor de eerste weken en daarna. Het aanbod is groot, waardoor je echt het beste kunt bieden voor je kindje. Denk aan de kinderstoeltjes en -zitjes van Stokke, waterverf illustraties van Appeloogje en natuurlijk onze zwangerschapsbeeldjes, die je nog lang laten nagenieten van je zwangerschap!

Het programma

Tijdens de babybeurs We Are Pregnant vind je diverse masterclasses, workshops en optredens. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of in te schrijven, je kunt gewoon aanschuiven. Op de babybeurs kom je diverse bloggers, vloggers en andere influencers tegen. Daarnaast wordt er altijd goed nagedacht over de catering, waardoor je verschillende lekkernijen kunt snacken bij de foodtrucks. We Are Pregnant hanteert een branchemaximum, waardoor er een bepaald aantal partners binnen dezelfde branche mogen deelnemen. Deelnemende partijen zijn producten die een eigen verhaal hebben en passie voor het product. De merken passen bij de identiteit van We Are Pregnant.

We are Pregnant en le Bump

Ook dit jaar is le Bump aanwezig op de babybeurs We Are Pregnant! En daar hebben we heel veel zin in. Verwacht onze gehele op maat gemaakte 3D zwangerschapsbeeldjes collectie van duurzame materialen, waaronder onze populaire, ambachtelijk gegoten Goddess-lijn. Kom langs en kennismaken, of als je al eens bij ons bent geweest: kom pronken met je wonder :) En als je vragen hebt of de verschillende uitvoeringen wilt bekijken, dan is dit de perfecte gelegenheid. Graag tot ziens op de beurs!

We Are Pregnant Beurs Le Bump Studio

‹ Terug naar Blog